Мій канал у Телеграмі

Кілька місяців тому особливо гостро звернув увагу на те, що деякі невеличкі спостереження якось губляться у щоденному вирі життя. Звісно, коли йдеться про самі лише ідеї, то їх не загубиш – записав собі, та й по тому. Але спостереження, пов’язані з якимись мультимедійними артефактами (фото, відео) в зошит не запишеш. Для таких маленьких записок, яким у цьому блозі не місце, я створив телеграм-канал, де їх дуже зручно зберігати.

https://t.me/pyvoriz


Чесно кажучи, я не займаюся якимось активним піаром цього каналу, тому що мені не особливо-то важливо, будуть мене читати п’ятеро людей чи п’ять тисяч. Як я вже пояснив, головний адресат цих записок – я сам. Проте вони цілком можуть надихнути на щось цікаве і інших людей. Тому, якщо особисто Вам цікаво час від часу переглядати фото та читати коротенькі тексти відповідної спрямованості (і якщо користуєтеся телеграмом), ласкаво прошу, підписуйтесь. І, звісно ж, запрошуйте друзів, якщо вони цікавляться подібними штуками.

Додам до цього, що тематика каналу досить різноманітна, але головним чином вона фокусується на добі українського бароко. Принаймні, поки що.

Залишити коментар